Kafeja është e mahnitshme , nuk e ka mohuar askush këtë.

Më shumë se gjysma e popullsisë së rritur amerikane pi një kafe çdo ditë.

Kafeina e pranishme në kafe është ajo që e bën atë aq efektive kur bëhet fjalë për të na zgjuar në mëngjes, njofton Klan Kosova.

Por nëse nuk është pija juaj e preferuar atëherë lajmi i mirë është se ka shumë alternativa tjera për t’ju zjuar dhe mbushur me energji me mëngjes.

Mos e filloni ditën tuaj duke kontrolluar rrjetet sociale

Mbushu me dritë të diellit

Mos e lëni mëngjesin

Provoni të pini Yerba Meta (çaj afrikan i ngjashëm me kafen)

Ose smooth-i

Përtypni çamçakëz

Qeshni

Loading...