Lëvizja BESA ka intensifikuar aktivitetet e saj për zgjedhjet lokale. Nga kjo parti theksojnë se janë në proces të përgatitjeve dhe se kanë të definuar shumë çështje rreth kandidaturave për zgjedhjet lokale.

Janë disa nga komunat, ku kjo parti synon që të ketë fitore. Një përfaqësues i kësaj parti tha për INA se do të ketë fitore bindëse në zgjedhjet lokale, duke pasur parasysh votat që u fituan në zgjedhjet lokale.

Këto janë komunat ku BESA synon fitore:

Likova

Kumanovë (epërsi këshilltarësh)

Çair

Studeniçan

Saraj

Tearcë

Zhelinë

Tetovë (negociata me një figurë të njohur apartiake)

Dibër

Strugë

Por këto janë vetëm nga parashikimet dhe caqet ku kjo parti synon të ketë fitore në zgjedhjet lokale, që janë paralajmëruar për në tetor.

Loading...