Besir Demiri, reprezentuesi i Shpresave të Maqedonisë në futboll, shpreson se do të përgatiten mjaftë mirë për kampionatin evropian dhe se do të mundohen të kenë paraqitje sa më pozitive në Euro 2017 në Poloni. Sipas tij, ndonëse Maqedonia gjendet në një grup të vështirë me Spanjën, Portugalinë dhe Serbinë nuk do të dorëzohen prej përpara. Ndiqeni intervistën me Besir Demirin./LajmTV

Loading...