Përmes dëshmive materiale dhe verbale Prokuroria e Shkupit do të dëshmoje se të akuzuarit Besir Bela dhe Skender Demiri, me paramendim në mënyrë të vrazhdë e kanë vrarë të ndjerin Nikolla Sazdovski.

Për të akuzuarit ky kualifikim i prokurorisë është i papranueshëm. Avokati Naser Raufi, në fjalët hyrëse theksoi se aspak nuk bëhet fjalë për vrasje me paramendim, po se bëhet fjalë për vepër penale “Dhunë me pasoja vdekje”

Loading...