Sot njihet si një nga kengetarja sekso-bombe shqiptare.
Por, e tillë, Bleona Qereti nuk ka qenë gjithmonë, shkruan lajmi,net. Në një video të saj të bërë në vitet e 90-ta ajo nuk njihet fare me atë që është sot. Në këto vite ajo ishte pa operacione plastike dhe shumë vështirë identifikohet se është Bleona.
Ndryshimet estetike kanë bërë që këngëtarja të ndërrojë shumë nga origjinaliteti i saj! Shtype rek lamen e meposhtme dhe shiko videon se si dukej Bleona