LiqeniShkodres
Hidroavioni i tipt “Canader” është rrotulluar sot dhe ka rënë në Liqenin Shkodrës, në pjesën e Malit të Zi, derisa mbushej me ujë, njofton portal CdM.
 
Piloti i avionit ia doli të dalë nga avioni pa lëndime.
 
Po hulumtohen rrethanat e këtij aksidenti.