Besnik Arifi ka pirë duhan plot 54 vjet, dhe kjo shprehi ia shkaktoi atij kancerin në mushkëri.

Pas diagnostikimit, ai kishte një dilemë jetësore: t’i nënshtrohej kimioterapisë apo ta përdorte recepturën bio të Hetem Ramadanit.
Ai zgjodhi këtë të fundit dhe tani, pas vetëm pak javëve, ËSHTË SHËRUAR NGA KANCERI.

Dëgjojeni rrëfimin prekës të Besnikut dhe djalit të tij Arbianit: