Blero prej muajsh është në lidhje zyrtarisht me Afrona Dikën. Nga martesa e parë ai ka një vajzë, Tarën me aktoren Teuta Krasniqi.

Edhepse i ndarë nga Teuta, duket se Blero ende dëshiron të mbajë kujtime nga e kaluara e tij. Në ditëlindjen e fundit të vajzës së tyre, të tre së bashku udhëtuan drejtë Parisit, për t’ia plotësuar dëshirën Tarës.

Nga ky udhëtim ata sollën edhe shumë foto, një prej të cilave Blero ende mban në Instagram, bashkë me Tarën dhe Teutën.

Loading...