Një grup i të rinjve sonte më herët bllokuan rrugën partizan në Sallën Universale në Shkup.

Në rrugë ishte kaos. Trafiku është bllokuar pothuajse tërësisht në këtë pjesë të qytetit, transmeton TetovaSot.

Të rinjtë protestonin pasi ende nuk ka epilog gjyqësor për rastin e vdekjes tragjike të vajzës së re nga Kriva Pallanka, e cila u mbyt po në këtë rrugë ku edhe sonte po protestohej.

Protesta zgjati rreth 45 minuta, dhe më pas u lirua rruga./TetovaSot/

Foto 1 Foto 2 Foto 3 Foto 4

Loading...