Reshjet e borës shkaktuan bllokimin e trafikut në kalimin malon Strazhë.

Sipas dëshmitarëve okularë, trafiku është bllokuar për një orë.

Përdoruesit e rrjeteve sociale apelojnë që të vozitësit duhet të kenë kujdes pasi rruga para dhe pas Strazhës është i rrëshqitshëm dhe i rrezikshëm.

Nga LAMM është vendosur ndalesa për automjetet e rënda transportuese në kalimin e malit në Strazhë dhe nga Shipkovica për në Kodrën e Diellit.

Loading...