Eventi më i madhë i bukurisë në botën Shqiptare po afron.

Agjencioni me i madhë shqiptarë i modës “Gecjan Fashion Group” vjen me një projekt të ri, është ky “MISS SHQIPTARJA NE BOTË”.

Në këtë event ku do të kenë mundesi të konkurojnë vajza nga gjitha vendët e botës ku ka Shqiptar, qëllimi i këtij spektakli është të zgjedhë vajzën më të bukur shqiptare dhe të kurorzoi atë me çmimin “MISS SHQIPTARJA NE BOTË”.

Pë veç vendit të parë në këtë evnet do të ndahën edhe shumë çmime të tjera. E veçanta tjetër e spektaklit është se për herë të parë në një event shqiptarë të modës dhe jo vetëm do te ndahen edhe mbi 22 mijë euro shperblime dhe dhurata, ku 10 mijë prej tyre do te jepën para te gatshme për vajzat qe do fitojnë ndonjë nga çmimet qe ndahën në këtë event madheshtorë garues të bukurisë shqiptare, Shkruan Gazetablic.com

Producenti i eventit Ilir Geci tha për gazetën Blic së ne natën finale çdo gjë do të jetë transparnte, sipas Gecit deri tani jemi mësuar me spektakle te modës ku fitueset perveç një kurore nga ato me të thjeshtat nuk fitojnë as edhe një benificion tjetër.

“Ky event perveç nivelit te lartë te organizimit do të këtë edhe mbi 22 mijë euro në vlerë para, dhurata dhe shperblime. juria do të përbehet nga ekspert të modës dhe bukurisë shqiptare e te huaj, çmimet qe fitohën dhe shpërblimet do tu ndahën vajzave në skenën e spektaklit. Mendoi që për herë të parë Kosova, Shqipëria dhe diaspora shqiptare duhet të kenë një spektakel të përbashkët të bukurisë tha Geci.

Po ashtu ai tha se për 10 vite punë me spektakel të modes “Gecjan Fashion Group”, deri tani nuk ka organizuar asnjëherë një event të tille garues për vajzat, kjo ide dhe ky projekt vjen pas kërkesave të vazhdueshme që agjencioni “Gecjan Fashion Group” të bëjë një projekt tradicional të karakterit garues me misse. Transmeton Gazetablic.com

Vlen te theksohet fakti që për këtë event do te angazhohën një numer i madhë i stafit brenda dhe jashtë Kosovës, ku pas konkurimit nga juria profesionale do te përzgjdhen rreth 30 vajza për natën finale nga Kosova, Shqipëria dhe gjitha vendët e botës ku jetojn shqiptarët.

I pyturë nga Gazetablic.com se kur do statoi eventi, producenti tha që vendi dhe data e mbajtjesë se spektaklit do të jetë një befasi e këndeshme për vajzat garuese dhe për gjithë audiencen qe do të ndjekë nga afër këtë event.

Gazetablic.com do iu mbajë të informuar për ngjarjën e vitit që po vjen në Prishtinë.

Loading...