Ministria e Puneve te Brendshme (MPB) ka njoftuar se 3 shkupjan janë zhdukur brenda 3 diteve. Ne fakt, dje në orën 17 në stacionin policor në Aerodrom, Z.D.(49) nga Shkupi ka lajmëruar se të martën në ora 15 nga shtëpia në drejtim të panjohur ka ikur vajza e tij. I.D.(22).

Herët në mëngjes, gjegjësisht në ra 4 e 30 min, në stacionin policor në Bit Pazar, Z.Q.(30) nga Shkupi ka lajmëruar se dje rreth orës 10 babai i tij Z.Q.(62) ka dal nga shtëpia dhe nuk është kthyer më.
Pardje në orën 22 në stacionin policor në Çair, një punëtor social ka lajmëruar se nga e marta rreth orës 12 në drejtim të panjohur është larguar një vajzë 17 vjeçare.

Loading...