Brezovica është përzgedhur si një nga destinacionet më të lira për skijim nga një gazetë në Suedi. “Të skijosh në Ballkan”? “Po është e mundur – e çmendur dhe e lirë” , “Një udhëtim dimëror në Kosovë mund t’ua kursejë disa mijëra…”

Më poshtë mund të shihni destinacionet më të lira dhe ato më të shtrenjta.

8

Loading...