Karvani Evropian vazhdon me vizitë në fermën e shpezëve Vezë Shari, njoftoi zv/kryeministri për eurointegrime Bujar Osmani.

Osmani ka theksuar se “Vezë Sharri” paraqesin shembull të veçantë pozitiv për implementimin e standardeve evropiane, si dhe shembull për kompani që me sukses i shfrytëzon përfitimet nga procesi i përafrimit kah Bashkimi Evropian.

Në kontekst të këtij karvani të zv/kryeministrit Bujar Osmani, u sjellim edhe videon me hitin e njohur për fëmijë: “Pula, gjeli, bënin rokoko…”.

(Autogoli është rubrikë për humor dhe satirë politike)

Loading...