Në Çair dhe mbarë Shkupin, sot po mbretëron kohë me diell dhe mjaft e ngrohtë për këtë periudhë të vitit. Mirëpo siç duket nga kjo fotografi, zv/kryeministrin për eurointegrim, Bujar Osmani po e “nxëjnë ethet” thënë me fjalor popullor. Athua janë “ethe” ftohti, apo nga Katica Janeva e PSP-së, e cila para 10 ditëve hapi rastin “Pacienti” ku edhe zv/kryeministri Osmani dyshohet si i “infektuar” nga virusi i korrupsionit. Ethet me siguri janë një nga simptomat e këtij “infeksioni”.

Loading...