Burimi 67 vjeçar bëhet synet dhe pranon Islamin në prani të hoxhës së njohur shqiptar, shikoni videon! (Video)

Burimi 67 vjecar është bë synet para dy viteve. Tani ai ka shqiptuar shehadetin dhe e ka pranuar Islamin në prani të hoxhës së njohur, Shefqet Krasniqi.

“Jemi tubuar këtu në shtëpinë e Allahut me vëllaun tonë Burimin për të shqiptuar shehadetin”, thotë hoxha Shefqet Krasniqi.

“Unë jam Burimi 67 vjecar. Babain e kam pasur ortodoks. Fmit i kam musliman edhe un kam pasur dëshir me u bë musliman. Para 2 viteve jam bë synet dhe tani dua me u bë mysliman me vetëdëshirë dhe pa imponim”, ka thënë Burimi. Shikoni videon e plotë më poshtë.

Loading...