Të paktën 17 milionë prej britanikëve po përdorin aplikacionet e takimeve për të gjetur një partner dhe një në pesë marrëdhënie tani fillojnë online.

Pra, është e zakonshme që ne të kthehemi te Tinder kur ne jemi në single.

Sipas një eksperimenti të kryer nga GolfSupport.com, gratë janë më të tërhequra nga meshkujt që luajnë rugby, transmeton lajmi.net.

Një njeri që nuk e kishte përmendur sportin në biografinë e tij mori mesatarisht 57 takime, në krahasim me një profil sportiv, që mesatarisht ishte 94.2 takime.

Ajo gjithashtu gjeti se djemtë preferojnë gratë që thonë se merren me vallëzim.

Eksperimenti Tinder gjithashtu tregoi se lojtarët e rugby kanë më shumë gjasa të marrin takime se lojtarët e ndonjë sporti tjetër.

Kjo u pasua nga peshëngritësit (117 takime), golfistët (104 takime), notarët (102 takime) dhe bokserët (97 takime).

Për fat të keq, futbollistët u lanë nga 5 të parët, por arritën ende përpara kërcimtarëve, gjimnastëve, kriketëve dhe kalorësve.

Një studim zbuloi se gratë ishin më tërheqëse për burrat atletikë, sepse ata kanë më shumë gjasa të sigurojnë fëmijë të shëndetshëm. /Lajmi.net/

Loading...