Historitë dhe rrëfimet e shqiptarëve janë nga më çuditshme dhe secila e pazakontë në llojin e saj.
Nëse dje 26-vjeçarja nga Lezha rrëfeu se si përdhunoi shoku i ngushtë, sot një grua e re ka vendosur të tregojë publikisht “dramën” e saj.

Ajo shprehet se megjithëse burri ia plotëson të gjitha kërkesat që kanë të bëjnë me ekonominë, sërish i lë mungesa në intimitet.

E për ta plotësuar këtë mungesë, ajo ka gjetur “ngushëllim” tek komshiu, por me një çmim që nuk dihet sa i lartë është.

Ajo shkruan për JOQ.al:

Përshëndetje JOQ! Jam e martuar prej dy vitesh, jetojmë në shtëpi bashkë. Unë nuk punoj, vetëm burri dhe m’i plotëson të gjitha.
Por, gjatë gjithë kohës është në punë dhe këta dy muajt e fundit kam njohur një person dhe ai është komshiu im.
Kur jam vetëm, gjithmonë rrimë në shtëpi bashkë, por problemi është se kam mbet shtatzënë dhe nuk di çfarë të bëj tani apo i kujt është.
Jam në hall! Dua një mendim të sinqertë sikur të ishit vetë në kto pozita.
Pa ofendime ju lutem, faleminderit!”
Komentet u takojnë juve!