Burri skandalizon pushuesit, shikon çfarë po ndodh në Shëngjin (Foto+16)

Temperaturrat e larta kanë çakorduar pushuesit e plazhit publik në Shëngjin.
Një burrë i zhveshur nga koplekset dhe i pushtuar nga dëshira për të pjekur ne diell sa më shumë sipërfaqe të tripit të tij ka modifikuar mbathjet e plazhit në tanga.

Loading...