Lorik Cana ka thënë se Kosova është duke ndërtuar një skuadër të fuqishme, teksa ka shtuar se rezultati 2:2 i kënaq të gjithë.

“Ka qenë një atmosferë e mirë për të gjithë shqiptarët. Rezultati 2:2 i kënaq të gjithë. Fusha nuk ishte e mirë, por Kosova ka potencial të madh dhe shpresoi që në të ardhmen do të arrijnë diçka të rëndësishme, ashtu siç arritëm ne të kualifikohemi në Euro 2016:, ka thënë Lorik Cana. /Express