Rekomandohet që të përshtaten me bikini, mokasine japoneze, papuçe.

ÇANTA në të cilën bartni gjithë atë që ju nevojitet për plazh patjetër duhet të jetë mjaft e madhe, praktike dhe natyrisht efektive! Është e dëshirueshme që të pajtohet me bikini, mokasine japoneze, papuçe…

Mos harroni që në të të fusni edhe kremin për rrezitje, shishe uji, peshqirin, librin, syzet e diellit, kuletën, vajin për mbrojtje të flokëve, balsamin për buzë me faktor UV…

Loading...