Maqedoni

Ç’bën aparati për të numëruar para në zyrën e Ali Ahmetit?

received_1984577968225047-696x454

Në një foto të publikuar nga aktivistët e BDI menjëherë pas miratimit të Ligjit të gjuhës shqipe, shifet Ali Ahmeti në një zyrë pune duke shikuar nga portreti i komandantit legjendar Adem Jashari.

Megjithate në atë foto vërehet një aparat për të numëruar para, që shpesh jemi mësuar ta shofim nëpër banka, dhe këmbimore dhe jo nëpër zyra partiake.

Ç’kërkon aparati për të numëruar para në një zyrë partiake?

Shtrohet pyetja për cilat para mund të përdoret ai aparat numërimi?

Në të njejtën foto nuk ka as një kompjuter e as fax, si mjete pune qe shpesh herë janë në një zyre pune.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

To Top