Më 1 Maj Moti do të jetë i vrenjtur me temperatura shumë më të ulëta, të cilat do të jenë rreth 19 gradë .

Mëngjesi do të jetë i ftohtë. Temperaturat e mëngjesit do të jenë të ulëta dhe shkojnë nga 4 në 6 gradë.

Prej 28 prillit deri më 3 maj, reshjet e shiut pritet të intensifikohen.

Loading...