Papa Françesku sapo i shtoi një palë këpucë të kuqe koleksionit të tij, që me siguri do të jenë unike në raftin e tij.

Këpucët e punuara nga këpucari Petrit Kozeli kanë të stampuar shqiponjën dykrenare dhe janë menduar si dhuratë për Atin e Shenjtë, në kuadër të përvjetorit të parë të vizitës së tij në Shqipëri. E bardha shkon me gjithçka, prandaj edhe Françesku me siguri do ta gjejë rastin për t’i veshur…nëse janë aq të rehatshme sa duken.

Foto

Foto-

Loading...