Çifti fitues i Big Brother 9 është gjithmonë e më tepër larg vëmendjes së medias.

Edhe në rrjetet sociale Danjeli dhe Fotinia kanë preferuar të qëndrojnë larg. Madje u mendua se çifti u nda, por të dy e kundërshtuan këtë.

Tashmë pas kohësh Fotinia është kthyer e transformuar, aq sa me vështirësi mund të njihet se është ajo./ Gazeta Express/

 

Loading...