Kjo lojë quhet futboll… dhe kjo quhet fushë futbolli… Sigurisht në Shqipëri se në vend tjetër as e imagjinojnë të zhvillohet një ndeshje e tille!

Fusha sportive e Domosdovës!

SHPËRNDAJE NË:
Loading...