Qibriti i artikuluar si “çibrit” është tmerrues për disa politikanë nga shkaku se dallaverat e “çibritit” i njohin shumë mirë esnafët punëtorë të Bit Pazarit dhe gjetiu, e nërsa vetëm esnafët janë ata që më së lehti mund t’i zbulojnë – me këtë edhe t’i “djegin” planet ogurzeza të komandantëve të njohur në opinion si “prevarantë” – të cilët luajnë me fatin e shqiptarëve të Maqedonisë.

Loading...