Cila deputete po qet flija në Drenicë

Si mund të shfrytëzohet më mirë një ditë pushimi se sa në fshat larg zhurmave dhe dinamikës të përditshme pranë ushqimit tradicional dhe në mesin e familjes.

Mbase nuk ka mënyrë më të mirë dhe pikërisht këtë ide duket se ka pasur edhe deputetja e PDK-së, Blerta Deliu, e cila ka shfrytëzuar të dielën që të kaloi një ditë pushimi në Drenicë pranë familjes dhe ushqimit tradicional shqiptarë.

E çka më shumë se flija i shkon më shumë këtij ambienti./Zeri

Loading...