Lori zbulon të reja nga jeta e saj, për SevenBizz.

Ndër të tjera, Lori flet për SevenBizz edhe për këngët e saj që ka publikuar deri tani dhe nëse ndonjë këngë është e frymëzuar nga jeta e saj personale:

https://youtu.be/OUM3gsJyevU

 

Loading...