Sport

Çka je duke bërë Mina?!, Barcelona prezantoi përforcimin, prezantimi i paparë (VIDEO)

yerry-mina-barcelona_1c9ajfplaueeu10enxplovhkzl

Mbrojtësi kolumbian, Yerry Mina firmosi për Barcelonën, ndërsa prezantimi i tij para tifozëve në Nou Camp ishte dicka e paparë dhe e pazakontë!

Mina erdhi për 12 milion euro nga Palmeiras, a ndërsa në Nou Camp e pritën tifozët. Yerry vendosi që në terren të hyjë këmbëzbathur!? Hoqi këpucët dhe corapët.

Në atë mënyrëë ai deshi rë tregoj respekt për barin dhe klubin. Dicka që nuk ndodh cdo ditë…/lajm

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

To Top