Premier Liga do të mbajë frymën ditën e diel, pasi luhet super sfida mes Liverpoolit dhe Manchster City.

Sipas një statistike të publikuar nga vet Premier Liga, plot 1 miliard shtëpi anembanë botës do të ndjekin këtë përballje. Është programuar që ky takim të transmetohet në 179 nga 193 vende anëtare të Kombeve të Bashkuar.

 

Interesi për kryendeshjen e Premier Ligës është aq i lartë sa që biletat në treg të zi nga 300 paund madje dhe diçka më shumë. Një sfidë e magjishme që nuk duhet humbur.