Cozman së fundmi është i zënë me projektin e ri të tij.
Por, ai po ashtu do të performojë jashtë vendit, gjegjësisht në Lausanne të Zvicrës.

Bashkë me të do të performojë edhe Robert Berisha, vëllai i Patrisit, i cili është në lidhje me Tunën dhe kë një fëmijë.

Lidhja e Tunës dhe Patrisit erdhi pak kohë pasi këngëtarja ishte ndarë nga reperi i Babastars, në mesin e shumë polemikave mes tyre të cilat u shfaqën në media.

Loading...