Zoran Damjanovski, kryetar i Komunës së Kumanovës është i shqetësuar nga rritja e incidenteve etnike në Kumanovë. Sipas tij për parandalimin e atyre incidenteve duhet aktivizuar policia pak më shumë, transmeton TetovaSot.

“ Në këtë periudhë kemi festa, matura dhe kthim i mjaftueshëm të diasporës në pushime, shume shpesh kemi prishjen e sigurisë në vend sheshin dhe në rrugët, lëvizje më të madhe të popullatës dhe janë të mundshme incidente për shkak të përdorimit të alkoolit në orët e vona të natës. Sugjerimi im është që në këtë periudhë të forcohet shërbimi i zjarrfikësve, rroli preventiv i MPB në raport me mirëmbajtjen dhe kontrollimin e sigurisë”, kërkoi kryetari i komunës së Kumanovës, Zoran Damjanovski.

Loading...