Më datë 10.06.2017 (e shtunë) organizohet muzikë live nga Shoqata Dardania (organizator Sami Krasniqi), në Zuchwil të Solothurnit.
Të gjithë të interesuarit e folklorit burimor shqiptar do të kenë kënaqësinë të dëgjojnë këngëtarët e mirënjohur Emin Racaj, Enver Bakolli, Istref Tahiri, Gëzim dhe Shaban Shala, ndërsa për informata më të hollësishme mund të paraqiteni në kontakt celularët: 076 680 00 03 dhe 079 226 29 35. Adresa: Schulhausstrasse.16, 4528 Zuchwil

Loading...