Zv/kryeministri për Çështje Evropiane Bujar Osmani,në profin e tij zyrtar në facebook ka publikuar video “Rrëfimi im”.
Në video ai rrëfen rrugëtimin e tij që nga dita që ka marrë postin e Zv/ kryeministrit proceset që ai i ka udhëhequr gjatë kësaj kohe, ai thekson në rrëfin e tij që “Të gjithë ministrat frigoheshin nga unë në mbledhjet e Qeverisë”.
Osmani ditën e djeshme poashtu emërua shef shtabi për komunën e Çairit për kampanjën e Referendumit nga ana e Kryeministri Zoran Zaev dhe nga kryetari i BDI-së Ali Ahmeti.

Loading...