Ministria e Punëve të Jashtme të Arabisë Saudite ka lëshuar një komunikatë për media ku ka mbështetur Shtetet e Bashkuara të Amerikës, Britaninë e Madhe dhe Francën në sulmet e tyre ajrore kundër regjimit të Assadit në Siri.
“Sulmet ajrore përfaqësojnë një përgjigje për krimet e regjimit”, thuhet në komunikatë.

Arabia ka qenë një nga mbështetësit kryesorë të opozitës që po lufton kundër presidentit,Bashar al-Assad.

Loading...