Polici qe u lendua dite me pare nga protestuesit para Paralamentit, u leshua per kurim shtepiak, shkruan Gazeta Lajm. Me këtë rast, ai është vizituar nga zv/ministri i punëve të brendshme, Agim Nuhiu, që qëndroi në shtëpinë e policit në fshatin Sfillare të Shkupit.
“Ministria e Brendshme ashtu siç mbeshtet punonjesit e saj ne zbatimin e autorizimeve ligjore, ashtu mbeshtete dhe do te mbeshtes edhe gjykimin e pergjegjesise dhe shqiptimin e sanksioneve pa asnje perjashtim apo diferencim!
Inkurajojme policine e shtetit t’i zbatojne autorizimet ligjore ne çdo rrethane!”, ka porositur Nuhiu.

Loading...