Asgjë në këtë Botë nuk është e përjetshme,as vuajtjet dhe dënimet tona nuk do të jenë të përjetshme.
I përjetshëm do të jetë Ideali ynë,
E përjetshme do të jetë vetëm Shqipëria.

Të gjithë Akteret Politik të Rajonit poashtu edhe Nderkombëtarët duhet ta kuptojnë një gjë:
Jetëgjatësia e këtij Pseudoshteti varet nga Luftëtarët e Betejës së Lagjës së Trimave.
Me Çlirimtarët e UÇK-së brenda këtyre kazamateve të këtij Pseudoshteti, kurrë nuk do të ketë Stabilitet dhe Eurointegrime !

Lavdi Dëshmorëve të Atdheut.
Zoti e bekoftë Kombin Shqiptar!