Maqedoni

Dëmtohen ashensorët e saporregulluar në konviktet e studentëve në Shkup (Foto)

Ministria e Arsimit dhe Shkencës para disa muajve kishte vendosur që të harxhojë 245 mijë euro për ashensorët në konviktet e studentëve në Shkup, por ata tani janë dëmtuar dhe demoluar nga vetë studentët duke u gërryer me thika dhe me duke ju thyer pasqyrat brenda, shkruan Telegrafi Maqedoni.

Dëmtimet e ashensorëve të rinjë për t’u riparuar duhen të harxhohen më shumë se gjysma e çmimit që u paguan ashensorët e rinj para disa muajve.

Fotografitë e ashensorëve të dëmtuar janë dërguar Televizionit Sitel dhe në mes tjerash thuhet se dyert automatike janë tërësisht të dëmtuara./Telegrafi/

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

To Top