Liderët e partive politike parlamentare dhe jo vetëm do të mblidhen për të zyrtarizuar koalicionin për referendum. Përveç VMRO-DPMNE-së, nuk dihet nëse edhe ndonjë subjekt tjetër do të mungojë në takim. Partia e Hristijan Mickoskit, akoma pa qëndrim të qartë mbi referendumin. Deputetët e VMRO-së, gjatë ditës kanë mbajtur koordinim brenda partiak, por duke mos bërë të ditur asgjë për opinionin./ALSATM

Loading...