Deputeti i parlamentit italian Ernesto Preziosi sot mbajti një ligjëratë në rezidencën e Ipshkvisë së Kosovës në Prishtinë.

Tema e kësaj ligjëratë ka qenë “Modeli i politikanit të krishterë. Sfidat në një shoqëri shekullare dhe multikonfesionale”.

Deputeti italian ndër të tjera dha mesazhin e tij se politikanët zgjidhen me vota të popullit dhe për këtë ata duhet të luftojnë për interesa të popullit dhe asnjëherë për interesa vetanake, njofton Klan Kosova.

Loading...