inistri i Punëve të Jashtme (MPJ) Nikolla Dimitrov porositi se nuk mund të bëhet krahasim mes Revolucionit të larmë dhe lëvizjes “Bojkotoj”, pasi thotë ai, “bojkoti i referendumit është thirrje për ikje nga përgjegjësia”.

“Revolucioni i larmë është etje për përgjegjësi në situatë të krimit të zbuluar publik. Kur dështuan institucionet, qytetarët morën përgjegjësi, duke kërkuar drejtësi. Bojkotoj është thirrje për papërgjegjësi, ikje nga përgjegjësia, mospasje zë për të ardhmen e vet dhe të Maqedonisë, të korrigjuar para udhëkryqit historik…”, ka shkruar Dimitrov.

Loading...