Maqedoni

Dimitrov dhe Koxias në krye të grupeve të punës për zgjidhjen e çështjes së emrit

Maqedonia dhe Greqia kanë rënë dakord që të formojnë grupe pune të udhëhequra nga ministrat e Jashtëm të cilët do të punojnë në gjetjen e zgjidhjes së kontestit të emrit.

Këtë sot e ka deklaruar shefi i diplomacisë maqedonase Nikolla Dimitrov në intervistën për Rojters.

Jemi të bindur se nga të dyja palët ekziston vullnet që të ecet para në këtë drejtim, thotë Dimitrov

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

To Top