Aktuale

Dimovski: BDI me gjuhën shqipe po tenton t’i fshehë skandalet kriminale

Ilija-Dimovski-Sobranie1

Debatet me nacionalizëm i konvenojnë vetëm BDI-së, për t’i mbuluar dështimet. BDI po i fsheh skandalet kriminale dhe mospërmbushjen e premtimeve për 15 vjet te shqiptarët. Kështu është shprehur deputeti i VMRO-DPMNE-së Ilija Dimovski, në fjalimin e tij në Kuvend, raporton gazeta Lajm.

Në Kuvendin e Maqedonisë po vijon debati për çështjen e gjuhës shqipe.

To Top