Deputetët e VMRO-DPMNE-së kërkuan dje  zhvendosje apo shkarkimin nga rendi i ditës të porpozimit për ndryshim të Kodit Zgjedhor

Ndërsa deputeti Ilija Dimovski kur shumica parlamentare vendosi në rend të ditës ndryshimet e Ligjit të Kodit Zgjedhor tha:

“Nuk ka nevojë që të debatohet në Kuvend dhe të votohet, këtë mund ta bëj vetëm “deputeti” Talat Xhaferi. Ai mund të votojë në emrin e 120 deputetëve me gjithçka që i sjell Qeveria. Edhe në Komisione nuk ka nevojë të ulen Kryetarët tjera, atë mund ta bëj vetëm Artan Grubi”.

Loading...