Nga reshjet e shumta të burës dhe acarit të madh makina po ngecin në rrugët e përmbytura pas shpërthimit bregdetar të nivelit rekord që nuk është parë që para 40 vitesh në Boston.

I gjithë bregu lindor i SHBA-ve gjendet në një situatë të vështirë ku qeveritë lokale kanë shpallur gjendje të jashtëzakonshme.

Kjo stuhi ka arritur deri në minus 40 gradë, duke e bërë të vështirë lëvizjen e mjeteve të emergjencës për ti ardhur në ndihme civile.

Loading...