Sipas Ligjit të festave të RM-së, 22 Nëntori – Dita e alfabetit të gjuhës shqipe, është ditë jopune për qytetarët anëtarë të komunitetit shqiptar në Republikën e Maqedonisë, kumtoi sot Ministria e Punës dhe Politikës Sociale.

Njëkohësisht, Ministria qytetarëve, anëtarë të komunitetit shqiptar në Maqedonia ua uron Ditën e Alfabetit të gjuhës shqipe.

Loading...