Gjurmët e djegies dhe dhunës mbi bunkerin e djegur nga protestuesit e opozitës pranë Ministrisë së Brendshme do të ruhen pavarësisht restaurimit të tij.

Artan Shkreli ka postuar në Facebook foto të asaj se si do të ngjajë bunkeri-muze. Shkreli shkruan se gjurmët do të ruhen sa të jetë e mundur.

Bunkeri2-1

Bunkeri1-1

“Shkallarja qe, nga hyrja ne trajte bunkeri, shpie poshte ne strehimin antiatomik (nen sheshin e ministrive).
E gjithe gjurma e dhunes se ushtruar se fundmi mbi strukturen e brishte prej betoni do te ruhet sa te jete e mundur.”-shkruan Shkreli ne FB

 

Loading...