ShowBiz

Do të habiteni sa ngjajnë Emiri me vëllain e tij të vogël (Foto)

ee_1500291031-794224

Kaan Urgancıoğlu është njëri ndër aktorët më të famshëm në Turqi dhe jo vetëm, përcjell ORAnfo.
Në publikun shqiptar dhe në Ballkan në përgjithësi u bë i njohur me rolin e tij të Emirit, në serialin ‘Karasevda’.

Emiri në serial e ka rol negativ dhe karakteizohet me një temperament të fortë.
Por, Kaan është një familjar i mirë në jetën reale. Në një foto të publikuar nga ai me vëllain re tij të vogël shihet të jenë ‘copy-paste’.

Kaan në përgjithësi dëshiron që jetën e tij private të mos e ekspozojë shumë në mediae_1500291021-4421231

To Top