Ne kujtim te gazetarit dhe publicistit te njohur Qani Mehmedi, me date 18 korrik ne ora 19:00 organizohet akademi perkujtimore per te kujtuar personalitetin e tij te rralle si gazetar, atdhetar, mik e baba. Ftohen perfaqesuesit e institucioneve, mediumet, koleget, miqte te jene pjese e kesaj akademie qe mbahet ne teatrin “Faruk Begolli” prane AAB.